Transport na afbraakwerken

Bij afbraakwerken is het afvoeren van al het steenpuin, hout of ander afval altijd een vervelende karwei. Op Metrans Vermeiren loonwerk & compostering kunt u rekenen voor zowel het uitgraven of slopen van uw gebouwen als het transporteren van uw stortafval en restproducten met behulp van verschillende containers. Zo kunnen onze vakmannen uw sloopwerken van A tot Z afhandelen. 

Transport van groenafval en mest

U bent particulier of tuinaannemer en u heeft snoeiafval, bomen, stronken, hout of ander groenafval dat weggebracht moet worden? Geef wat werk uit handen en vertrouw op onze gedreven vaklui voor het transport van uw groenafval. Bij Metrans Vermeiren beschikken we over dumpers, over een vrachtwagen met aanhanger, een tractor met containerhaak en verschillende containers om de transportklussen optimaal te kunnen klaren. Zit u nog met reststromen uit de serres zoals plantenresten, blad of matten, of wilt u uw drijfmest, kippenmest of stalmest kwijt? Ook die transporteren we zonder moeite voor u. 

Transport op maat voor uw vloeibare mest

Als landbouwer heeft u zelf niet altijd de middelen om uw mest af te voeren of te transporteren. Doe beroep op onze diensten en laat uw vloeibare mest door ons lossen in een tankopslag. Onze ervaren chauffeurs hebben affiniteit met de agrarische sector en zorgen voor een snelle en correcte afvoer van uw vloeibare mest. 

Contact en offerte

Wilt u een container aanvragen voor sloopafval, groenafval of mest? Wilt u meer informatie inwinnen over onze verschillende transportmogelijkheden? Dan mag u steeds contact met ons opnemen. Onze experten zijn werkzaam in regio Hoogstraten en Antwerpen. We bezorgen u graag een vrijblijvende offerte.