Een enthousiast team met een uitgebreid machinepark

Land- en tuinbouwers in Antwerpen en Hoogstraten vinden bij ons al jaren een betrouwbare partner voor loonwerken. In de loop der jaren groeide ons bedrijf uit tot een dynamisch loonbedrijf dat uitgerust is met een recent, uitgebreid en goed onderhouden machinepark. Wij helpen u graag met onder meer het bemesten van uw land, maar ook met ploegen, frezen, diepculteren, stoppelculteren, zaaien, nivelleren en oogsttransport. 

Bemesting

Aanvankelijk begonnen we bij Metrans Vermeiren met bemesting. Na jarenlange ervaring kunnen we dan ook heel wat verschillende vormen aan: drijfmest spreiden, bouwlanden (6.5 meter), injecteren (15 meter), het verspreiden van stalmest, compost, ... We voeren deze activiteiten uit met GPS in werkgangen zodat er minder overlapping is en minder gekeerd moet worden op de kopakker. 

Nivelleren - diepploegen

Met behulp van GPS kunnen we uw perceel inmeten en zodoende het best passend plan maken naar afwatering toe, rekening houdend met de teeltrichting. Dit alles kan vanuit de trekkercabine om de specifieke behoefte van de klant verder te bespreken en aan te passen.

Als blijkt uit onze opgemaakte plannen dat er op specifieke plaatsen veel grondverzet nodig is, kunnen we deze plaatselijk diepploegen (tot 1 meter diep) om zo de teeltlaag toch te kunnen behouden. 

Andere werkzaamheden

Verder kunt u ook op ons rekenen voor andere werken op het land tijdens het plant-, zaai- en oogstseizoen. Wij helpen u met ploegen met vorenpakker, met frezen, met diepculteren, met stoppelculteren, met het zaaiklaar maken van uw percelen en met het volle veldszaaien (grassen, groenbemesters o.a. Tagetes/Afrikaantjes, granen, ...). Ook tijdens de oogst staan we graag in voor het transport van de geoogste gewassen. 

Contact en offerte

Wenst u meer informatie of wilt u gebruik maken van onze diensten wat betreft loonwerken in Antwerpen, Hoogstraten en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u zo snel mogelijk te woord!