Uw leverancier voor compost

Composteren is de uitgelezen manier om groenafval een nieuwe bestemming te geven. Het proces gebeurt volledig door de natuur en de compost zorgt er op zijn beurt voor dat nieuw groen kan groeien en bloeien. Kortom, milieuvriendelijkheid viert hoogtij. Daarom investeren we bij Metrans Vermeiren loonwerk & compostering graag in ons compostbedrijf zodat we regio Antwerpen en Hoogstraten van uitstekende, vruchtbare grond kunnen voorzien. 

Erkend compostbedrijf

Wij beschikken over een officiële erkenning van Vlaco, de Vlaamse vereniging achter compostbedrijven. Dankzij ons kwaliteitslabel kunt u zeker zijn van de uitstekende kwaliteit van onze compost én van de ecologische mindset van ons bedrijf. Gezonde grond en in eigen beheer geproduceerde compost die voldoet aan uw eisen, dat is waar wij garant voor staan. 

Ophaling groenafval en verkoop compost

Weet u (nog) geen blijf met uw groenafval? Dan kunt u ons inschakelen voor het ophalen van snoeisel, gras of ander afval uit uw tuin. Brengt u uw afval liever zelf? U bent meer dan welkom! Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht. 

Contact en offerte

Wenst u compost in regio Antwerpen of Hoogstraten aan te kopen? Dan geven wij u graag een gerichte prijs op aanvraag. Indien u wenst kunnen we ook mengelingen met potgrond, teelaarde en compost maken.