Uw professionele partner voor al uw grondwerken

Ook voor grondwerken in Antwerpen en Hoogstraten hebben we de nodige kennis en het materiaal in huis om u optimaal van dienst te zijn. We leveren grond, stabilisé en zand, maar ook met bodemverbeteraars – zoals mest, compost en grondmengsels – staan we voor u klaar. 

Grond zeven

Uw tuin aanleggen of grond- en afbraakwerken verrichten? Ligt er steenafval of puin in uw tuin? Wij komen zonder moeite tot bij u om uw grond te zeven. Bij Metrans Vermeiren beschikken we over een eigen grondzeef die geschikt is voor het uitzeven van onder andere stenen en hout. Daarnaast beschikken we over een eigen windshifter om lichte producten zoals plastic uit de gezeefde fractie te halen. 

Grondwerken

Om uw grondwerken perfect te kunnen uitvoeren, beschikken we over een mobiele graafmachine (14 ton) en rupskraan (8 ton). Voor het uitmaaien van grachten (met maaikorf), het uitgraven van sleuven of om rioleringswerken te doen zijn onze graafmachines voorzien van de nodige bakken. 

Dumpers, containerhaak met containers en een vrachtwagen met aanhanger kunnen ingezet worden voor allerhande transporten. Onze 3-as dumpers zijn gedwongen gestuurd om eventuele beschadiging van de ondergrond te minimaliseren. 

Contact en offerte

Metrans Vermeiren is de ideale aannemer voor al uw grondwerken. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord.